Besplatna isporuka
Telefon: (018) 576-120 - (pon-petak 8:30-16:30)
auron easy 60days money back

Uhvati ritam i ponesi sa sobom sigurnost i poverenje.

60 dana garancija povraćaja novca

AKCIJA TRAJE OD 10.10. DO 31.12.2017.

Ako obavite kupovinu u navedenom periodu ostvarujete pravo na probni period od 60 dana, što Vam pruža mogućnost za povrat novca u slučaju da proizvodom niste zadovoljni.

Akcija važi za digitalni merač krvnog pritiska Auron Easy, model SL808.

Uslovi za ostvarivanje prava za povraćaj:

  • U roku od 15 dana nakon kupovine registrujte se na linku www.auron.rs/reg/ ili pozivom na telefon 018 576 120. U roku od 7 dana na kućnu adresu stići će Vam Potvrda o registraciji.
  • U slučaju da želite da ostvarite pravo na povrat novca, kontaktirajte nas telefonom na 018 576 120 i operater će popuniti Izvjavu o razlogu povrata.
  • Brzom poštom po Vašem izboru i o Vašem trošku, pošaljite aparat na adresu Radoja Dakića 15, 18000 Niš.
  • Aparat mora biti neoštećen i kompletan, u originalnom pakovanju i mora sadržati sledeće elemente: uređaj, punjač i torbicu. Uz aparat je neophodno priložiti garantni list, račun, kopiju lične karte, kartice tekućeg računa i Potvrdu o registraciji koju ste dobili na kućnu adresu.
  • Ukoliko ste ispoštovali sve gore navedene korake, u roku od 7 dana dobićete povrat novca na tekući račun koji ste naveli.

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!