Besplatna isporuka
Telefon: (018) 576-120 - (pon-petak 8:30-16:30)

Polisa privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost I posvećeni smo njenom čuvanju, te shodno tome Vam ova polisa privatnosti stavla do ynanja kako se Važi lični podaci obradjuju i koriste. Obećavamo da ćemo Važe lične podatke koristiti samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ova polisa ima efekta samo na web stranici www.auron.rs i sve www.auron.rs podstranice

Prikupljanje informacija

Svaki računar priključen na internet dobija ime domena i niz brojeva, koji služe kao adresa Internet protokola tog kompjutera (IP adresa ). Kada posetilac yatrži neku stranicu internet sajta www.auron.rs, naši web serveri automatski prepoznaju ime domena i IP adresu tog posetioca. Ime domena i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama osim IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Ove informacije koristimo za prikupljanje podataka o ukupnom saobraćaju, i da istražimo zloupotrebu naše stranice i naših korisnika.

Kolačići (Cookies)

Kolačiči su deo podataka koji se šalju na Vaš internet browser sa web servera i skladište na hard disk Vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje delova sajta koristite, tako da su prilikom sledeće posete ove informacije brše dostupne.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku SPAM-a, što ynači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili po odrednicama ove polise. U svrsi dalje komunikacije, slaćemo Vam obaveštenja koja najavljuju dogadjaje ili sadrže informacije od važnosti za Vas.

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o proizvodima ili akcijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!